Welcome
Login / Register
Loading...

Bajaga i Instruktori - Daljina dim i prašina

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in
1 Views

Description

\"Daljina dim i prašina\" je jedna od pesama sa novog albuma Bajage i Instruktora koji je objavljen 6. juna, ali na poseban način - CD \"Daljina, dim i prašina\" pojavio se u prodaji u paketu sa knjigom poezije Momčila Bajagića \"Vodič kroz snove\", po ceni od samo 450 dinara u Srbiji, pet evra u Crnoj Gori i 10 konvertibilnih maraka u Republici Srpskoj.

\"Novi album izlazi na malo drugačiji način nego što su ljudi navikli. Izdajemo knjigu pesama, napravio sam izbor nekih od mojih najboljih pesma, plus ove nove, i ta zbirka se zove \'Vodič kroz snove\', a uz nju dobijete novi album \'Daljina, dim i prašina. Cena je ultrapopularna jer znamo da su vremena teška\", kaže Bajaga.

Kompanija Novosti izdavač je knjige \"Vodič kroz snove\", koja na ćirilici sadrži sedamdesetak Bajaginih pesama iz svih delova karijere, brojne fotografije i predgovore uticajnog rok i kulturnog poslenika Pece Popovića, dramskog pisca Dušana Kovačevića i književnog kritičara Aleksandra Jerkova.

Suizdavači CD-a \"Daljina, dim i prašina\" su menadžment Bajage i Instruktora, promoterska kuća Long Play i kompanija Novosti. CD \"Daljina, dim i prašina\" i latiničnu verziju zbirke \"Vodič kroz snove\" za ostatak bivše Jugoslavije objavio je Dallas Records.

http://longplay.rs/izdavastvo_more.php?id=13

Show more

Post your comment

Comments

Be the first to comment
Loading...
loading...
loading...
RSS